Me siguri kur keni qenë fëmijë në ndonjë moment e keni ndier atë shije të tmerrshme të vajit të peshkut

Prindërit tanë me kënaqësi na kanë dhënë neve, fëmijëve, mirëpo mu për këtë askush nuk ka qenë i sëmurë, edhe pse të gjithë kemi shkuar në kopsht, shkollë, kolektiv, transmeton Telegrafi.

Qe se çfarë mund të bëjë një tabletë apo një lugë vaj peshku për trupin tuaj:

1. Probabiliteti që të keni ndonjë problem kardiovaskular është dukshëm më i vogël.

2. Rriten fleksibiliteti dhe shpejtësia e të menduarit.

3. Sistemi i imunitetit është më i fortë. Trupi më mirë i lufton bakteret dhe viruset të cilat e sulmojnë.

4. Rritet qëndrueshmëria. Vaji i peshkut është jetë e shëndetshme: Mbron shëndetin mendor, forcon zemrën, ul rrezikun nga sulmi në tru! Gjatë gjithë ditës nuk do të ndieni lodhje.

5. Eshtrat janë më të qëndrueshme. Do të harroni osteoporozën, thyerjen e eshtrave, dhembjet e nyjave…

6. Lëkura do t’ju jetë më e shkëlqyeshme dhe më e bukur.

7. Teprica kilogramëve do të zhduket.

8. Trupi do ta kanalizojë më mirë stresin. Niveli i serotoninës rritet, prandaj ky produkt u jepet fëmijëve dhe personave të moshuar.

9. Ul presionin e syve.

10. Trupi është i ngopur me vitamina dhe materie ushqyese. /Telegrafi/