LAJMI I FUNDIT:

Devolli Corporation, tatimpaguesi i vitit 2019

Devolli Corporation, tatimpaguesi i vitit 2019

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) ka ndarë shpërblimet për tatimpaguesit, eksportuesit dhe punëdhënësit e vitit 2019.

Reklama

Dhe Devolli Corporation në këtë ceremoni u shpërblye me çmimin “Tatim paguesi i vitit 2019”.

Devolli Corporation me kompanitë e saja ka të punësuar mbi 2,000 punëtorë dhe mbi 15,000 bashkëpunëtorë.

Këtë çmim në emër të Devolli Corporation e pranoi një nga përfaqësuesit e Bordit menaxhues të Korporatës.