Devolli Corporation ndihmon zonat e përmbytura të Skenderajt

Devolli Corporation i është përgjigjur ftesës për të ndihmuar komunat, të cilat pësuan dëme gjatë përmbytjeve të fundit.

Fabrikat Comodita Home dhe M Sillosi kanë dhuruar dy kamionë me miell dhe dyshekë në zonën e Skenderajt.

Produktet i janë dhuruar familjeve në zonat e përmbytura në fshatrat Tushilë, Llaushë, Kuqicë dhe Lagjen 6 të Skenderajt.

Ndryshe, shumë familje pësuan nga vërshimet që ndodhen këtë muaj në Skenderaj, Mitrovicë, Klinë e Istog.

Skenderaj ishte komuna që u dëmtua më shumë, pasi vërshimet shkatërruan shumë shtëpi e ekonomi familjare.

Dëmet llogariten të jenë milionëshe, edhe pse shuma e saktë ende zyrtarisht nuk është përcaktuar.

Reklama

Kriza në Ukrainë
Shfaq Komentet