Një incident që ka ndodhur në korrik në Rochester të Nju Jorkut është bërë sërish sensacion në internet, kjo për faktin se kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur kamioni që transportonte mbeturinat derisa e kap kontejnerin, së bashku me të e merr edhe ulësen në të cilën gjendej një grua e moshuar.

Ajo shihet se si fillimisht qëndron e qetë e ulur duke pritur transportin publik, kur kamioni i mbeturinave afrohet për të marrë kontejnerin e mbushur me mbeturina, transmeton Telegrafi.

E derisa po e kapte kontejnerin, së bashku me të ngritet në ajër edhe ulësja në të cilën qëndronte gruaja e moshuar, e cila fluturon për disa metra dhe përfundon e përplasur me fytyrë në asfalt.

Reklama

Pasi e kuptuan se çfarë ndodhi, punëtorët e pastrimit vrapuan menjëherë për ta ngritur në këmbë gruan e moshuar, e cila mbeti e habitur dhe ende nuk e dinte se çfarë në të vërtetë ndodhi. /Telegrafi/

Reklama