Në edicionin e fundit të emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, Denis Gafuri bashkë me Asetila Kostinger Von Sonnenland kanë folur për thuajse çdo gjë rreth suksesit.

Në videon e mëposhtme, ju mund ta ndiqni emisionin e plotë dhe të mësoni shumë gjëra sa i përket suksesit, marrjes së vendimeve, rëndësisë së krijimit të lidhjeve, blockchainit e shumë gjërave tjera.

Përveç këtyre, këto janë temat të cilat dy ekspertët i kanë diskutuar:

– Çfarë e bën njeriun të suksesshëm

– Si ndihmon kureshtja në arritje të suksesit

– Cilat janë gabimet që nuk duhet t’i bëjmë përgjatë karrierës

– Rëndësia e mentorëve dhe këshillave të tyre për arritje të suksesit

– Marrja e vendimeve të vështira

– Sipërmarrësia

– Rëndësia dhe teknikat e ‘networking’ për të ndërtuar një rrjet të mirëfilltë të bashkëpunimit me njerëz

– Kujt t’i japim prioritet dhe si të prezantohemi gjatë takimeve në evente

– Si të kërkojmë ndihmë

– Çfarë kemi mësuar nga situata aktuale me coronavirusin

– Gratë në blockchain

– Ekspozimi i grave në sipërmarrësi, etj.