Një person nga Radavci i Pejës ka raportuar në Polici se të dyshuar të panjohur në pllakën përkujtimore të dëshmorëve ia kanë dëmtuar me ngjyrë fotografinë dhe emrin e vëllait të tij.

Reklama

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.