Nënkryetari i OBRM-PDUKM-së, Aleksandar Nikolloski dhe sekretari Vladimir Gjorçev marrin pjesë në Kuvendin politik të Partisë Popullore Evropiane n ë Bruksel.

Kuvendi i PPE-së nisi me raportin e kryetarit Joseph Daul zgjedhjet aktuale të Komisioni Evropian, aktualitetit Brexit si dhe për gjendjet politike në vendet evropiane, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Gjatë Kuvendit të PPS-së, Nioklloski dhe Gjorçev kishin takime dypalëshe duke i njoftuar ata për gjendjen në Maqedoni.

Kuvendi i PPE-së vazhdon edhe nesër ndërsa përfaqësuesit e OBRM-PDUKM-së do të kenë fjalim./Telegrafi/