Kur ka dalë nga prodhimi në vitin 1965, ky Beetle kishte vetëm 40 kuajfuqi, por tani është shumë më i fuqishëm. Nga koha kur është krijuar, atij i ka mbetur vetëm pjesa jashtme.

Këtij modeli motori i është zëvendësuar me atë të Subaru Impreza me 305 kuajfuqi, derisa enterieri, struktura dhe shumë pjesë tjera janë ndryshuar po ashtu, transmeton Telegrafi.

“Nëse ju shohin në rrugë, të gjithë mendojnë se jeni të ngadaltë, por mendimin e ndryshojnë kur i tejkaloni”, është thënë lidhur me këtë Volksawen.

Kjo veturë ka dalë në shitje, por ende nuk dihet çmimi fillestar për të. /Telegrafi/