Ministri i Punëve të Brendshme tha se këto zgjedhje janë mbajtur në kushte të veçanta në kohe pandemie.

“Dua ta shfrytëzoj këtë mundësi që të falënderoj policët për vëzhgimin e procesit zgjedhor dhe mbrojtjen e shëndetit gjatë procesit të votimit”, tha Çulev.

Ai falënderoi edhe vëzhguesit ndërkombëtarë duke përmendur edhe incidentet që ndodhën gjatë ditës së sotme.

Ndryshe, në këto zgjedhje të drejtë vote kishin 1.814.263 votues./Telegrafi/