LAJMI I FUNDIT:

Çka po ju shqetëson në Kosovë?

Çka po ju shqetëson në Kosovë?

Jetojmë në një kohë kur rreth nesh po ndodhin shumë ndryshime. Ndryshime duke filluar nga shëndeti në nivel global dhe rrethanat e sigurisë e deri tek ngjarjet aktuale politike në vendin ku jetojmë.

Mendimet e juaja kanë rëndësi. Duke ndarë mendimet dhe përvojat tuaja, ju kontribuoni në një kuptim më të mirë të ndikimit kolektiv të këtyre ndryshimeve. Bëjeni zërin tuaj të dëgjohet dhe ndihmoni në formimin e diskutimeve dhe vendimeve që prekin shoqërinë tonë.

Ju ftojmë të merrni pjesë në një anketë të shpejtë 1 minutëshe për të shprehur se si këto situata po ndikojnë në jetën tuaj.