Zgjatja e qerpikëve në shumicën e rasteve është shpëtim. Të kursen grimin, nuk ke nevojë për rimel, mund të dalësh kurdo nga shtëpia dhe mbi të gjitha, fytyra merr frymë më lirisht

Siç mund ta dini, ka shumë forma që mund të kërkoni kur shtoni qerpikët tuaj; një prej tyre është hibrid. Për momentin ky është stili më i kërkuar, më i famshëm dhe më i aplikuar, por pse?

Nisur nga vetë emri, qerpikët hibridë janë zgjedhja ideale për ata që dashurojnë klasiken dhe volumin në të njëjtën kohë.

Pra ju qëndroni tek qerpikët klasikë minimalistë, por i jepni atyre volum! Rezultati është ky!

Për ato që s’janë shumë familjarë me shtimin e qerpikëve, seti klasik përfshin zgjatjen natyrale tek çdo qerpikë duke marrë secilin prej tyre. E ndërsa lloji hibrid përfshin metodën klasike, por duke shtuar volumin, për një pamje më të dukshme të syrit.

Çfarë duhet të bëni pasi kësaj metode është të mos i lagni me ujë për disa orë dhe pas dushit t’i thani me kujdes.

Mos vendosni rimel dhe mos harroni t’i krihni!