Nëntë muaj para kësaj date të zakonshme, prindërit tuaj kanë bërë seks…

Fjala është për datën 16 shtator, për të cilën hulumtuesit e Universitetit të Harvardit thonë se është datëlindja më e zakonshme në botë, transmeton Telegrafi.

Të dhënat për studimin në fjalë janë mbledhur nga ekonomistja e Harvardit, Amitabh Chandra, e cila e kishte përpiluar një listë me datat e lindjeve mes viteve 1973 dhe 1999 në SHBA.

Nëse e keni ditëlindjen me 16 shtator, atëherë do të jeni duke e festuar në të njëjtën ditë me Ian Harding, Flo Rida dhe Nick Jonas.

Ndërsa datëlindja më e rrallë është data 29 shtator. /Telegrafi/