Çiftet të cilët jetojnë së bashku ndajnë diçka më shumë sesa çarçafët dhe punët e shtëpisë.

Hulumtimet e reja tregojnë se përveç këtyre dyjave të lartcekura, çiftet që jetojnë së bashku gjithashtu i ndajnë së bashku edhe bakteret, duke shkaktuar që profili jonë mikrobial të ndryshojë, transmeton Telegrafi.

Nëse keni vendosur të shpërnguleni së bashku, shpresojmë se nuk do ta keni problem një gjë kaq serioze!

Këtë e kanë konfirmuar edhe hulumtuesit kanadezë të cilët kanë zbuluar se individët kur janë në lidhje kanë ndikim në komunitetin mikrobial të partnerit.

Hulumtuesit besojnë se kjo ndodh si pasojë e ecjes zbathur nëpër shtëpi, pasi që në këtë mënyrë bëhet transferimi i baktereve nga njëri te tjetri. /Telegrafi/