LAJMI I FUNDIT:

Çfarë i tregojnë femrat shoqeve për jetën seksuale?

Çfarë i tregojnë femrat shoqeve për jetën seksuale?

Kur femrat fillojnë të tregojnë për gjëra seksuale, kryesisht i tregojnë vetëm gjërat me vlerë dhe gjërat më “epike”. P.sh, shumica e femrave kanë qejf t’i tregojnë shoqeve për vendet publike k u kanë bërë seks me të dashurin.

Sidoqoftë, shpeshherë në bisedat ‘intime’ të vajzave futen edhe detajet tjera, por kjo është në rregull.


P.sh., vajzat tregojnë kur kanë bërë seks anal, ose kur janë ‘takuar’ me një mikropenis (penis të madhësisë më të vogël se normalja).

Por, meshkujt nuk kanë pse të brengoseni, pasi që shumica e femrave nuk flasin për detajet se sa shumë zgjatë seksi, dhe as nuk e emitojnë fytyrën e të dashurit gjatë kohës që përjeton orgazëm.

Dhe, nëse jeta juaj seksuale është e tmerrshme – tejet e tmerrshme apo e mërzitshme – mos keni frikë sepse ajo nuk iu tregon shoqeve. /Telegrafi/