LAJMI I FUNDIT:

Çfarë ka të re në macOS Big Sur 11.2.2?

Çfarë ka të re në macOS Big Sur 11.2.2?

Apple ka lëshuar një përditësim të ri për Mac, macOS Big Sur 11.2.2 dhe tani mund të zbulojmë se çfarë ka të re në këtë lëshim të fundit të macOS.

Reklama

Videoja më poshtë nga Zollotech na jep një vështrim se çfarë ka të re në këtë lëshim të fundit të macOS, ndërsa version i ri me sa duket do të rregullojë kryesisht disa gabime në sistemin operativ.

Siç mund ta shohim nga videoja, përditësimi i softuerit macOS Big Sur 11.2.2 rregulloi një problem në lidhje me disa modele të MacBook Pro 2019 ose më të ri dhe MacBook Air 2020 ose modelet e mëvonshme.

Këto pajisje kanë pasur një problem kur janë lidhur me disa dokumente të palëve të treta që nuk ishin në përputhje me standardet e Apple. Këto pajisje të palëve të treta në të vërtetë kishin dëmtuar disa kompjuterë Mac, prandaj do të ishte mirë të instalonit versionin më të fundit të softuerit.