Kuzhinat tona kanë shumë veçori të veçanta, siç janë:

– Sistem të mekanizmave të prodhuesit numër një në botë BLUM. Blum është kompani austriake më e njohura në botë për të gjitha llojet e sistemeve për hapje dhe mekanizmave të shumëllojshëm për kuzhina.

– Mbi 100 ngjyra dhe dizajne të ndryshme si “High-Gloss Lacquer”, “Matt Lacquer” dhe shumë përpunime/variacione të ndryshme

Servo Drive = Hapje elektrike automatike të dyerve

– Dyer me hapje Touch Efecct

– Hapje mekanike me “TIP-ON BLUMOTION

– Prerje me kënd special, Profile 35 shkallë nga çeliku inox për të cilën teknologji ka fituar çmimin për inovacion nga BMK Gjermani

– Hapje të derës së frigoriferit sipas dëshirës tuaj me ndalje të derës në çdo pozicion që dëshironi “Servo Drive Flex

– Sipërfaqja e dyerve me anti-gjurmë gishtash sidomos në ngjyrat e zeza.

– Pllaka punuese (Pulti) 25, 39 dhe 90 mm. Doreza Moderne dhe Klasike.

– Motive speciale Nische, profile të ndryshme në Mesing, Xhama Temper me ngjyra të ndryshme dhe shumë ngjyra të LED-ave.

Ngjyra super të reja siç janë: Pamplona, Berlin, London, Stockholm, Porto, Torino Sevilla, Singapore, Cambridge e shumë të tjera.

Cilësi e shkëlqyeshme botërore përmes standardit amerikan CARB 2 për ajër të pastër të brendshëm dhe jetë më të mirë dhe cilësore.

Në Evropë, emetimi i formaldehidit (Ch2O) është subjekt i udhëzimeve të rrepta. E lejueshme është vlera ku limiti rregullohet nga klasa e emetimit E1 dhe arrin në maksimum 0,1 pjesë të formaldehid për 1 milion pjesë të ajrit në dhomë (<0,1 ppm).

Kërkesat e SHBA nën titullin 6, CARB 2 dhe TSCA janë edhe më të rrepta dhe prodhuesi i jonë e kalon atë limit duke e ulur sasinë e emitimeve nën standardin Amerikan CARB 2 duke u bërë e vetmja fabrikë e kuzhinave në Evropë që e arrinë këtë standard.

Kështu prodhuesi jonë Bauformat vendos standarde të reja jo vetëm në Evropë, por edhe në Amerikë në industrinë e mobileve të kuzhinës.

– TÜV Rheiland Product Safety (GS geprüfte Sicherheit): Siguria e çertifikuar nga Instituti Gjerman TÜV

Me markën GS (geprüfte Sicherheit) të njohur globalisht sigurohemi që produktet tona përmbushin standardet e cilësisë dhe sigurisë sipas standardeve për produktet gjermane (shkurt ProdGS)

Vula e standardit GS është një ndihmesë e çmueshme në vendimin tuaj që ta bleni një kuzhinë tek ne. Përmes saj garantoheni që do të keni një familje të sigurt tërë kohën në kuzhinën tuaj.

– Kuzhinat tona janë gjithashtu të çertifikuara me PEFC, duke garantuar që kuzhinat tona janë të qëndrueshme dhe rezultojnë nga pyjet e menaxhuara.

PEFC është institucioni më i madh i sigurisë për menaxhimin e qëndrueshëm të pyjeve.

Ju mund të mbështeteni në cilësinë dhe sigurinë e produkteve tona

#MOBIN https://www.mobin-rks.com/ 

#BAUFORMAT https://www.bauformat.de/  

#BLUM http://www.blum.com/at/de/