Sikurse çdo vit, edhe kësaj here dhurata më e mirë për festat e fundvitit vjen nga lideri i industrisë së automobileve, Auto Mita!

Auto Mita ka prezantuar kampanjën e fundvitit e cila është një supermundësi për t’u bërë me super veturën Renault Conquest.


Përveç se do të bëheni me një super veturë të karakterizuar me pamje joshëse, teknologji të avancuar e performancë fantastike, ju do të fitoni falas Sony Playstation 5!

Kjo ofertë është me numër të limituar dhe vlen për veturën Conquest deri me 31 dhjetor!

Për ta parë nga afër këtë veturë apo për ta testuar në vozitje, vizitoni showroomin tek Auto Mita.