LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhjet 2019

Pas gati dy muajsh, KQZ pranon edhe 392 pako me fletëvotime nga diaspora, LVV kërkon numërimin e tyre

Pas gati dy muajsh, KQZ pranon edhe 392 pako me fletëvotime nga diaspora, LVV kërkon numërimin e tyre

Zgjedhjet 2019
KQZ: Rinumërohen mbi 88 për qind e vendvotimeve

KQZ: Rinumërohen mbi 88 për qind e vendvotimeve

Zgjedhjet 2019
​Rinumërohen 83.37 për qind e vendvotimeve

​Rinumërohen 83.37 për qind e vendvotimeve

Zgjedhjet 2019
QNR, rinumërohen 60 për qind e vendvotimeve

QNR, rinumërohen 60 për qind e vendvotimeve

Zgjedhjet 2019
KQZ: Rinumërohen 499 vendvotime

KQZ: Rinumërohen 499 vendvotime

Zgjedhjet 2019
KQZ: Rinumërohen 26 për qind të votave

KQZ: Rinumërohen 26 për qind të votave

Zgjedhjet 2019
Gjykata Supreme ka 24 orë afat ta pranojë, ose ta rrëzojë vendimin e PZAP-it për rinumërim të 1,472 vendvotimeve

Gjykata Supreme ka 24 orë afat ta pranojë, ose ta rrëzojë vendimin e PZAP-it për rinumërim të 1,472 vendvotimeve

Zgjedhjet 2019
Subjektet politike dhe kandidatët për deputet që kanë paraqitur ankesat në PZAP

Subjektet politike dhe kandidatët për deputet që kanë paraqitur ankesat në PZAP

Valdete Berisha
KQZ deklarohet pas vendimit të PZAP-it për ankesat e partive politike

KQZ deklarohet pas vendimit të PZAP-it për ankesat e partive politike

Zgjedhjet 2019
Rrustemi i LVV: S’mund të ketë rinumërim të tërësishëm të votave, javën e ardhshme certifikimi AKTUALE

Rrustemi i LVV: S’mund të ketë rinumërim të tërësishëm të votave, javën e ardhshme certifikimi AKTUALE

Zgjedhjet 2019
KQZ nuk e di datën e certifikimit të rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit

KQZ nuk e di datën e certifikimit të rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit

Zgjedhjet 2019
KQZ: Nisma nuk e kalon pragun

KQZ: Nisma nuk e kalon pragun

Zgjedhjet 2019
KQZ pritet që sot t’i shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

KQZ pritet që sot t’i shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

Zgjedhjet 2019
Daka: Nesër shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit

Daka: Nesër shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit

Zgjedhjet 2019
Asnjë ankesë në PZAP, Desku jep detaje se kur do të shpallen rezultate përfundimtare

Asnjë ankesë në PZAP, Desku jep detaje se kur do të shpallen rezultate përfundimtare

Zgjedhjet 2019
Një muaj nga mbajtja e zgjedhjeve, KQZ mund të shpallë sot rezultatin përfundimtar

Një muaj nga mbajtja e zgjedhjeve, KQZ mund të shpallë sot rezultatin përfundimtar

Zgjedhjet 2019
Vazhdon numërimi i votave të diasporës për kandidatët për deputetë

Vazhdon numërimi i votave të diasporës për kandidatët për deputetë

Zgjedhjet 2019
NISMA Socialdemokrate: Kemi kaluar pragun, përfundimisht jemi pjesë e Kuvendit

NISMA Socialdemokrate: Kemi kaluar pragun, përfundimisht jemi pjesë e Kuvendit

Zgjedhjet 2019
Përfundoi numërimi i 1,992 votave të diasporës, Vetëvendosje bindshëm e para, me 1,154 vota

Përfundoi numërimi i 1,992 votave të diasporës, Vetëvendosje bindshëm e para, me 1,154 vota

Zgjedhjet 2019
KQZ nesër shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare

KQZ nesër shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare

Zgjedhjet 2019
Fillon numërimi i 1,806 zarfave me fletëvotime nga diaspora

Fillon numërimi i 1,806 zarfave me fletëvotime nga diaspora

Zgjedhjet 2019
Disa nga të aderuarit në Vetëvendosje befasuan me numër të madh votash për deputetë

Disa nga të aderuarit në Vetëvendosje befasuan me numër të madh votash për deputetë

Zgjedhjet 2019
KQZ sonte fillon numërimin e 1806 votave të diasporës

KQZ sonte fillon numërimin e 1806 votave të diasporës

Zgjedhjet 2019
Gjykata Supreme aprovon ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërimin e 1806 fletëvotimeve të diasporës

Gjykata Supreme aprovon ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërimin e 1806 fletëvotimeve të diasporës

Zgjedhjet 2019