Aplikimi për bursat për studentët nga Kosova është hapur nga Kolegji CITY, duke u dhënë kandidatëve mundësinë të marrin bursa dhe një diplomë Bachelor ose Master në një universitet të klasit botëror në Kolegjin CITY në Selanik, Greqi.

Kolegji CITY, Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit të Sheffield-it po ofron pesëdhjetë (50) bursa – 50% bursa akademike – për studentët nga Kosova për studime Bachelor, Master dhe Ekzekutiv MBA (me kohë të pjesshme) për vitin e pranimit 2020-2021.

Nën këtë iniciativë Kolegji CITY synon të mbështesë shkollimin e studentëve të shkëlqyer që dëshirojnë të studiojnë në Kolegjin CITY në Selanik, Greqi dhe të pajisen me një diplomë të njohur globalisht nga një prej universiteteve më të mira në botë, Universiteti Sheffield.

Duke lidhur Mbretërinë e Bashkuar me Evropën Juglindore dhe Lindore, Kolegji CITY u ofron studentëve mundësinë unike për të studiuar për një diplomë të klasit të lartë në rajonin e tyre. Me kampusin e tij kryesor të vendosur në Selanik, Greqi, Kolegji CITY përbëhet nga katër departamente akademike – Departamenti i Administrimit të Biznesit dhe Ekonomisë, Departamenti i Psikologjisë, Departamenti i Shkencave Kompjuterike dhe Departamenti i Studimeve Angleze – dhe ofron një gamë të gjerë të programeve Bachelor dhe Master në anglisht në disiplinat e Studimeve të Biznesit, Psikologjisë, Shkencave Kompjuterike dhe Studimeve Angleze. Ai gjithashtu ofron programin Ekzekutiv MBA që është krijuar posaçërisht për menaxherët dhe profesionistët e biznesit.

Kolegji CITY është Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit të Sheffield. Universiteti i Sheffield është një universitet kryesor britanik i vendosur në Sheffield, Angli. Është një institucion i Ligës Premier, i udhëhequr nga kërkimi, me një reputacion në të gjithë botën për cilësinë.

Afati i fundit për aplikim: E diele, 20 shtator 2020
Aplikimet duhet të dorëzohen përmes e-mailit: admissions@citycollege.sheffield.eu

Një komunitet i fortë i të diplomuarve në Kosovë

Për më shumë se 10 vjet, Kolegji CITY ka kontribuar në edukimin dhe zhvillimin e popullit të Kosovës. Shumë studentë nga Kosova kanë zgjedhur Kolegjin CITY, për studimet e tyre universitare. Sot, Kolegji CITY ka një komunitet të madh të të diplomuarve në Kosovë me një rrjet prej më shumë se 600 të të diplomuarve. Të diplomuarit nga Kosova bëhen pjesë e një rrjeti të dalluar global të alumni në të gjithë botën. Të diplomuarit kosovarë të Kolegjit CITY kanë sukses në një gamë të ndryshme fushash dhe arrijnë arritje të mëdha në biznes, qeverisje, sport, shëndetësi, media, arsim, bankë, telekomunikacion, komunitet dhe shumë më tepër.

Kontakti:

Kandidatët pritet të plotësojnë kërkesat e pranimit dhe aplikimit të përcaktuara nga Kolegji CITY. Kandidatët e interesuar që dëshirojnë të marrin më shumë informacion në lidhje me bursat, mund të kontaktojnë:

Tel: +383 48 123 234
E-mail: kosovo@citycollege.sheffield.eu
Web: www.citycollege.sheffield.eu