Një burrë i bëri gruas së tij ‘prankun’ e famshëm të ditës së Falënderimeve, ku i tha asaj se gjeli i detit të cilin e kishin blerë për ta përgatitur për darkë ishte shtatzënë.

Reklama

Në një video, të publikuar në TikTok me llogarinë @thecordlefamily, burri me emrin Hunter demonstroi shakanë që ia bëri gruas së tij Devin.

Në video, mund të shihet një gjel deti i plotë dhe një pulë.

@thecordlefamily Devin — WHO WOULD WE CALL 🤣🤣🤣 #hunteranddevin #prank #turkeyday #thanksgiving #funny #coupletok ♬ original sound – Hunter & Devin

Kjo shaka është bërë disa herë nga amerikanët për ditën e Falënderimeve.

Devin e cila po e shikonte gjelin e detit mbeti e shtangur. /Telegrafi/

@thecordlefamily Replying to @obi.wan.kadoodle she was too stunned to speak 😅 #hunteranddevin #coupletok #funny ♬ original sound – Hunter & Devin