Nën pronësinë e Volkswagen Group, prodhuesi Bugatti është duke konsideruar edhe punimin e veturave që mund të blihen nga masa.

E tëra që është bërë e ditur, se këto makina mund të quhen Atlantic, teksa do të trashëgojnë shumë cilësi nga paraardhësit Chiron dhe Veyron.

Meqenëse VW është gjithnjë duke u zgjeruar dhe po favorizon krijimin e makinave elektrike, besohet se ky Bugatti të jetë elektrik apo hibrid. /Telegrafi/