Brodi një vend turistik në Malet e Sharrit të Komunës së Dragashit me lartësi mbidetare 2,200 metra, është adresa e parë për vizitorë vendor dhe turistë e huaj.

Me pamje mahnitës dhe bukuritë natyrore Brodi është atraksion turistik për stinën e dimrit dhe verës.

Pamjet e regjistruara nga droni dhe Go Pro, në reportazhin e Ylber Kabashi, Ideal Vrella, Art Ndrecaj, Dardan Sadiku, Orges Buzhala, Boni Kuçi, Bardhyl Gashi dhe Besart Berisha, shfaqin më së bukuri magjinë e këtij vendi. /Telegrafi/