0Shares

Sipas të dhënave më të reja të bankës qendrore hungareze, borxhi publik i Hungarisë në fund të vitit të kaluar ishte 84 miliardë euro, përkatësisht 74,1 për qind e bruto prodhimit vendor.

Sipas agjencisë së lajmeve hungareze MTI, deficit buxhetor i vendit për vitin e kaluar “peshon” 609,7 miliardë forinta (1,97 miliard euro) dhe është më i lartë për 82,2 miliardë forinta krahasuar me vitin paraprak.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)