LAJMI I FUNDIT:

BONEVET kërkon ofertë për transportin e nxënësve nga zona rurale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë deri tek BONEVET

BONEVET kërkon ofertë për transportin e nxënësve nga zona rurale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë deri tek BONEVET

Fondacioni BONEVET (BONEVET) është një institucion edukativ jo-fitimprurës dhe jo formal që u themelua në vitin 2014 nga Fondacioni UNË E DU KOSOVËN nga Prishtina. BONEVET funksionon si një hapësirë për inovacion dhe krijimtari në katër qytete të ndryshme: Gjakovë, Prishtinë, Kaçanik dhe Kamenicë duke i stimuluar fëmijët e të gjitha moshave që të krijojnë, mësojnë, dhe studiojnë në një ambient që është miqësor dhe i fokusuar në zhvillimin e mendimit kritik, shkathtësive teknike dhe të buta.

Ky fondacion ka bërë kërkesë për ofertë me qëllim të kontraktimit të shërbimeve për transportin e nxënësve në grupe prej 8 vetash nga zona rurale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë deri tek BONEVET dhe kthim. 24 grupe x 16 udhëtime për grup = 384 udhëtime brenda vitit.

Më poshtë i gjeni të dhënat në lidhje me këtë kërkesë për ofertë:

Përshkrimi i projektit

Fondacioni BONEVET Prishtinë do të implementojnë projektin “STEM Education for All”, i cili ka për qëllim mbajtjen e trajnimeve për fëmijë dhe të rinjë.

Ky grant është mundësuar nga ‘Programi i shoqërisë civile për Shqipërinë dhe Kosovën’, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) në partneritet me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA).

Lloji i shërbimit

BONEVET kërkon të kontraktojë shërbimet e:

 1. Transportit të nxënësve në grupe prej minimum 8 vetash nga zona rurale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë deri te BONEVET dhe rikthim.
 2. Realizimi i 384 udhëtimeve kthyese në grupe prej minimum 8 vetash përgjatë një viti.

Rolet dhe përgjegjësitë e kompanisë së kontraktuar

– Në koordinim me BONEVET, të kontraktohen shërbimet e transportit të cekura si më lartë;

– Kompania kontraktuese koordinon kalendarin kohor të transportit për aktivitete në bazë të kërkesave të BONEVET dhe nevojave të projektit;

– Të sigurohet që kontrollet teknike të mjeteve të transportit të bëhen para çdo udhëtimi me fëmijë;

– Kompania e kontraktuar dhe personat përgjegjës për kryerjen e shërbimeve të transportit duhet të marrin pjesë në trajnimin për Politikën e Mbrojtjes së Fëmijëve.

Automjetet e transportit duhet të kenë:

 • Të ketë rripa të sigurisë për secilën ulëse në mjet të transportit;
 • Kutinë e ndihmës së parë;
 • Pajisjet e nevojshme rezervë;
 • Pajisjet e përshtatshme për sezonin e dimrit dhe sezonet e tjera;

Pritshmëritë e shërbimit dhe përfundimi i afateve

Kohëzgjatja e kontratës

Kohëzgjatja e kësaj kontrate fillon më 1.12.2021 deri më 25.10.2022.

Procesi i aplikimit

Kompanitë që janë të interesuara për këtë shërbim duhet të i dorëzojnë dokumentet si në vijim:

 1. Një historik i shkurtë i kompanisë, duke përfshirë edhe informatat si më poshtë:
 1. Emri i plotë ligjor i kompanisë;
 2. Çertifikata e regjistrimit të biznesit;
 3. Emri i plotë i përfaqësuesit ligjor të kompanisë;
 4. Emri i plotë, emaili, dhe numri i telefonit të personit kontaktues;
 5. Buxhet i detajizuar, me dhe pa TVSH të përfshirë;
 6. Shembuj të punëve të mëparshme në shërbime të tilla, me dëshmi të të paktën 3
  shërbimeve të ngjashme.
 7. Emrat, email adresat, dhe numrat e telefonit të së paku një referencë të bashkëpunimi të mëparshëm dhe miratimi për t’i kontaktuar këto referenca

Dokumentet e përmendura më lartë duhet të dërgohen jo më larg se deri më 17.11.2021 në ora 23:59 përmes email adresave: rinafetahu@bonevet.org dhe arbana@bone.vet. Dokumentet të cilat dorëzohen pas kësaj date nuk do të merren parasysh.

Procesi i vlerësimit

*Ky grant është mundësuar nga ‘Programi i shoqërisë civile për Shqipërinë dhe Kosovën’, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) në partneritet me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA). Përmbajtja dhe rekomandimet e paraqitura nuk përfaqësojnë qëndrimin zyrtar të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Udhëtoni me çmime ekonomike prej katër vendeve evropiane drejt Kosovës

Udhëtoni me çmime ekonomike prej katër vendeve evropiane drejt Kosovës

Prishtina Ticket
Nuk ka kohë për të humbur - kapni rastin për të zotëruar Renault Austral me një ofertë të veçantë në Auto Mita!

Nuk ka kohë për të humbur - kapni rastin për të zotëruar Renault Austral me një ofertë të veçantë në Auto Mita!

Auto Mita
Ekskluzive: Birra Peja Zero e vetmja e llojit të saj e importuar nga dy marketet më të mëdha në Turqi, Migros dhe Carrefour

Ekskluzive: Birra Peja Zero e vetmja e llojit të saj e importuar nga dy marketet më të mëdha në Turqi, Migros dhe Carrefour

Birra Peja
Aty ku qetësia dhe rehatia marrin të njejtin emër – Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjedhja e duhur për banim

Aty ku qetësia dhe rehatia marrin të njejtin emër – Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjedhja e duhur për banim

Al Trade Center
Disa benefite rreth Slim Fit që duhet t’i dinë entuziastët e fitnesit dhe atletët

Disa benefite rreth Slim Fit që duhet t’i dinë entuziastët e fitnesit dhe atletët

Kosmonte Foods
Gjermania publikon listën e pagave bruto për 50 profesione

Gjermania publikon listën e pagave bruto për 50 profesione

Botë
Kalo në kategori