Bojan Jovanovski sot pritet duhet të dërgohet nga burgu i Shkupit në Prokurorinë Publike të Shkupit.

Ai kërkoi që të pranohet për të ngritur disa kallëzime penale kundër zyrtarëve aktual dhe biznesmenit Orce Kamçev.

“Boki13” ka kërkuar disa herë takime me Prokurorin Publik të Republikës Ljubomir Joveski, me qëllim që të ndajë me të informacionin që ai ka.

Por në vend të Joveskit, një prokuror nga Prokuroria për Prokurorinë e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit e vizitoi atë në burg. Për shkak se prokurori ishte nga zyra e prokurores Vilma Ruskovska, “Boki13” nuk donte të fliste, kështu që tani ai do të paraqesë akuzat në prokurorinë e Shkupit, ku prokuror është Sasho Rajçev./Telegrafi/