Prodhuesit  këtyre makinave, nuk do të donin që ju t’i shihni kaq herët, shumë më parë se që janë gati për prodhim

Reporterët që merren me makina të reja, kanë arritur të fotografojnë gjatë kësaj jave, disa makina, derisa po i nënshtroheshin procesit të testimit, transmeton Telegrafi.

Megjithëse janë fotografuar nga afërsia, sërish mund të shihen disa prej ndryshimeve që kanë pësuar, në krahasim me modelet aktuale. Apo të shihen linjat, që do t’i ketë makina e re elektrike iNEXT, si dhe ndryshimet që ka pësuar M5.

Ndryshime të lehta në pjesën e jashtme dhe të brendshme në Porsche Panamera të re Ndryshime të lehta në pjesën e jashtme dhe të brendshme në Porsche Panamera të re

Duke u testuar është parë edhe makina e re elektrike nga Ford, që është inspiruar nga Mustang, ndërsa pritet të quhet March.

Reklama

Ford F-150 që është një pickup gjigant, Porsche Panamera e re, si dhe brendia e Hyundai i20, janë në mesin e këtyre makinave mjaft të mira. /Telegrafi/

Reklama

BMW iNEXT

BMW M5

Ford Mustang

Ford F-150

Hyundai i20

Mercedes-AMG GLA 45

Porsche Panamera