LAJMI I FUNDIT:

Blerja e veturës s’ka qenë kurrë më e lehtë – Carvago by Gjirafa

Blerja e veturës s’ka qenë kurrë më e lehtë – Carvago by Gjirafa

Një milion vetura në dorën tuaj! Zgjidhni, kontrollojeni dhe blijeni me një klik.  

Carvago by Gjirafa sjell për ju një koleksion të përzgjedhur prej 1,000,000 veturave – brenda dhe jashtë vendit. 

Para se të blini, secila veturë kalon një kontroll të detajuar teknik prej më shumë se 270 parametrave. Prandaj mos u shqetësoni, do blini veturë të sigurt dhe cilësore. 

Carvago nuk kufizohet vetëm brenda vendi – tashmë ju do keni mundësinë të zgjedhni mbi 1,000,000 vetura nga të gjitha vendet e Europës. 

Kurse pagesa është shumë e lehtë. Ju mund të paguani me paratë tuaja ose përdorni financimin tonë të shpejtë, të sigurt dhe të përshtatshëm. 

Garanci maksimale – pa stres, pa rreziqe! Carvago by Gjirafa garanton transparencë, gjendje perfekte dhe ofron garanci të fuqishme.  

Dhe mos u shqetësoni çdo makinë i nënshtrohet një kontrolli të plotë nga ekspertë të besuar si Pirelli, Dekra dhe TUV.  

Dhe pasi të keni blerë Carvago ju sjellë veturën prej Europës e n’derë të shtëpisë. E nëse nuk të pëlqen zgjedhja që ke bërë – Carvago t’i kthen paratë për 14 ditë. 

Gjeje kerrin tënd në carvago.com –  1 në 1 milion!