LAJMI I FUNDIT:

Blej përmes Bankës Ekonomike në Fortesa Home me 0% interes për 36 muaj

Blej përmes Bankës Ekonomike në Fortesa Home me 0% interes për 36 muaj

Fortesa Home dhe Banka Ekonomike, kanë njoftuar një partneritet të ri që do të mundësojë për klientët blerje më të lehta dhe me kushte të favorshme.

Ky bashkëpunim sjell një mundësi të veçantë për të gjithë ata që dëshirojnë të investojnë në cilësi dhe komoditet për ambientet e tyre të jetesës, duke ofruar një plan pagese pa interes bankar për një periudhë deri në 36 muaj.

Të gjithë klientët e Fortesa Home do të përfitojnë nga mundësia për të blerë pllaka, laminat dhe pajisje hidrosanitare pa asnjë interes. Kjo ofertë aplikohet për të gjitha blerjet që realizohen përmes kartelave të kreditit të lëshuara nga Banka Ekonomike, duke u lejuar klientëve të shpërndajnë koston e blerjeve të mëdha në këste mujore pa u ngarkuar me ndonjë kosto shtesë për interes.

Fortesa Home: “Partneriteti me Bankën Ekonomike është një hap i rëndësishëm në angazhimin tonë për të qenë afër klientëve dhe për të ofruar zgjidhje që përshtaten me nevojat e tyre”.

Marrëveshja është tashmë në fuqi dhe klientët mund të vizitojnë dyqanet e Fortesa Home në Prishtinë, Prizren, Pejë dhe Ferizaj apo të kontaktojnë përmes website www.fortesa.net, ose rrjeteve sociale të kompanisë për më shumë informacion rreth kushteve dhe përfitimeve që vijnë me këtë ofertë.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub Kosovo
Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita
Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Ekonomi
Lajm i mirë për shqiptarët e Zvicrës

Lajm i mirë për shqiptarët e Zvicrës

Prishtina Ticket
Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë dhe Zvicrës të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë dhe Zvicrës të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

AlbaSky
Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Prishtina Ticket
Kalo në kategori