Në një stil ndryshe nga ajo që jemi mësuar të shohin zakonisht dhe me një gamë të gjerë të produkteve, butiku “Blanco” sjellë modën e veçantë në Prishtinë.

Butiku për meshkuj “Blanco”, vjen më një frymë tjetër të veshjes nga ajo që ofrohet në dyqanet e kryeqytetit.

Stili urban, sportive dhe llojllojshmëria e ngjyrave, janë elementet që e bëjnë të dallohet ky butik.

Nën moton “Make yoursef feel alive again”, “Blanco”, i hapur ditë më parë në qendër të Prishtinës, ndodhet në rrugën “Eqrem Qabej” (te lokalet e Lesnës), respektivisht përballë Fakultetit Filologjik.

Në këtë butik mund të gjeni xhinse, jakne, këmisha, xhempera, aksesorë dhe shumë produkte tjera, të cilat do ta bëjnë më komode veshjen tuaj ditore.

Në “Blanco” këto ditë mund të gjeni xhinse me një çmim prej 25 euro, andaj nxitoni nëse dëshironi që të visheni me shije./Telegrafi/