Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se asnjëherë nuk do ta lëshojë rrugën e të parëve të tij.

Bekimi ka publikuar edhe një fotografi me babanë e tij.

“Gjithmonë hapave të tu babush! Asnjëherë nuk do ta lëshoj rrugën tënde e t’balit Adem!”, ka shkruar Jashari.

Kohët e fundit është ndezur një debat mes Bekim Jasharit dhe Sami Lushtakut ku pika debati kanë qenë gara e tashme në komunë dhe e kaluara e luftës./Telegrafi/