Lëkura juaj do t’ju mbrojë nga bakteret dhe rrezatimi ultraviolet

Si shpërblim do të duhej t’i ofronit kurën më të mirë të mundshme, në mënyrë që të mos ndodhin shfaqje të puçrrave dhe akneve të këqija dhe të mërzitshme.

Në vend që të shpenzoni para në produkte të shtrenjta kozmetike, bëni vetë preparatin nga i cili lëkura juaj do të jetë në gjendje shumë të mirë, transmeton Telegrafi.

Për përgatitje të këtij pilingu ju është e nevojshme soda e bikarbonatit dhe vaji i kokosit.

Në një enë të qelqtë apo plastike përzieni këta dy përbërës.

Qiteni në formë maske në fytyrë dhe pas një periudhe prej 5 deri në 7 minuta shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Në këtë mënyrë do ta pastroni fytyrën nga puçrrat potenciale dhe grumbullimi i papastërtive. /Telegrafi/