0Shares

Bashkim Tours, një ndër kompanitë më të vjetra në bisnesin e transportit të udhëtarëve nëpër disa vende të ndryshme të botës tanimë ka rritur nivelin e shërbimit duke ndërruar autobusët dhe duke ndërruar mënyrën e shërbimit për qytetarët e Maqedonisë.

Gjatë vitit 2016 Bashkim Tours ka pasur rritje të dyfishtë të udhëtarëve dhe kjo tregon për seriozitetin e kompanisë dhe qasjen ndaj klientëve.

”Bashkim Tours ju ofron udhëtime cilësore me autobus me çmime të volitshme që nga dhjetori i vitit 2000. Misioni i agjencionit tonë është që të ndërtojmë marrëdhënie afatgjate me klientët tanë, nëpërmjet shërbimit të jashtëzakonshëm dhe pasionit që ndjekim me përsosmëri në çdo gjë që bejmë.” thonë nga Bashkim Tours. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)