Po jetësohet me hapa gjigant kompleksi i madh Linda Premium Residence që jo vetëm zbukuron kryeqytetin, por hap një kapitull të ri për atë që konsiderohet Prishtina e Re.

Al Trade Center po e bën realitet kompleksin e madh Linda Premium Residence buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e Prishtinës.

Linda Premium Residence është kombinimi perfekt i të gjitha kushteve bashkëkohore, për një jetë si në Evropë.

Por, ky kompleks është diferenca nga katrahura urbane dhe objekteve të zakonshme, duke sjellë kështu ambiente tejet të gjelbruara, të përshtatshme për nevojat elementare familjare dhe sidomos rritjen e fëmijëve.

Oborret do të jenë në formë të terrasave të shumë objekteve të këtij kompleksi.

Ndërkaq, gjelbrimi dominon edhe në hapësirat tjera, si hapësira për fëmijët dhe pranë lokaleve afariste, që po ashtu po shiten me ritme të shpejta.

Linda Premium Residence po ndërtohet me kritere rigoroze.

Ndërkaq, kushtet që janë në kompleksin më të jashtëzakonshëm të kryeqytetit ofrojnë komoditet dhe ndjesi të jashtëzakonshme.

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Prishtina e Re po jetësohet dhe atë me shumë hapësira të gjelbrura, të nevojshme për një kryeqytet modern.

Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste e për më shumë informata kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530

info@altradecenter.com

altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar