LAJMI I FUNDIT:

Banesa me 57.83m² në Prishtinë është vënë në shitje – pamje mahnitëse dhe opsione të lira pagese! ID-233

Nëse jeni në kërkim të një banese të re në Prishtinë, atëherë kjo banesë është e duhura për ju. 

Orientimi i banesës është drejt Perëndimit, duke ju dhënë mundësinë për të kënaqur ditët me dritë natyrore dhe për të parë perëndimin e diellit çdo mbrëmje. 

Kjo banesë ka një dhomë gjumi, një banjo, një kuzhinë të bashkangjitur me dhomën e ditës dhe një ballkon që ju lejon të shijoni ajrin e freskët të mëngjesit dhe të mbrëmjes.   

Banesa me sipërfaqe 57.83m², gjendet afër rrugës C dhe është e përshtatshme për familjet dy anëtarë. 

Dhe mundësitë e pagesës së kësaj banese janë të shumëfishta: 

Metoda 1 

Çmimi total: Nga 92,853 € në 87,070 €  

Banesa: 57.83m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 72.21m² 

Pjesëmarrja për blerje është 5000€ pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! 

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%: 

10 vite kësti mujor : 818 euro 

15 vite kësti mujor : 594 euro 

Metoda 2 

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 26,121€ të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 60,948€ mundësohet të paguhet direkt me këste fleksibile pa kamat deri në pranim dorëzim të banesës!  

Metoda 3 

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,707€ pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank: 

10 vite kësti mujor : 782 euro 

15 vite kësti mujor : 567 euro 

20 vite kësti mujor : 462 euro 

 25 vite kësti mujor : 400 euro 

Metoda 4 – Ofertë e dedikuar për mërgimtarët! 

Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,828€ pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank: 

5 vite kësti mujor : 955 euro 

10 vite kësti mujor : 521 euro 

15 vite kësti mujor : 378 euro 

BANESA NË SHITJE 

Lokacioni: Prishtinë, afër rrugës C 

Sipërfaqja: 57.83m² 

Kuzhinë me sallon 

1 dhomë gjumi 

1 banjo 

Ballkon  

Shpallja: ID-233 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048909090

Më shumë