Nuk është për t’u habitur që jeta në furgon ka qenë një temë interesante për mjaft kohë – madje edhe para pandemisë.

Sidoqoftë, është e qartë që coronavirusi ka ndryshuar jetën siç e njohim ne, duke çuar në një bum edhe më të madh në këtë industri.

Si e tillë, videoja më e fundit Tiny Home Tours tregon një mini-autobus të shndërruar në mënyrë të shkëlqyeshme.

Ndërsa shumë ndryshime të tilla të autobusëve apo furgonave u duhen muaj të tërë, pronarit të këtij furgoni – një burri me emrin Brian – iu deshën vetëm dy javë, transmeton Telegrafi.

Kjo video është një shembull i shkëlqyeshëm që ndërtimi i këtyre makinave të lëvizshme të jetesës nuk duhet të jetë gjithmonë i shtrenjtë.

Krahasuar me disa prej ndërtimeve më ekstravagante që kemi mbuluar, buxheti i përgjithshëm për këtë projekt ishte afërsisht 13,000 dollarë.

Një nga pjesët më të bukura të kësaj ‘shtëpie’ është zona e kuzhinës.

Së bashku me pamjen e pasme të pllakave meksikane, zona është e pajisur mirë, me një sobë me gaz, ujë të rrjedhshëm dhe hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje për të gjithë përbërësit që mund të dëshironi ndonjëherë dhe pasi automjeti nisi jetën si një autobus shkollor, dritaret origjinale përshtaten në mënyrë të përsosur me dizajnin. /Telegrafi/