Randy Bresnik ka treguar për lëvizjet e pafundme të fluturës rrotulluese, derisa ndodhej në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës.

Reklama

Shkaku i mungesës së gravitetit, lodra vazhdon të rrotullohet gjatë tërë kohës edhe kur astronauti e shtynë me gisht, transmeton Telegrafi.

“Mënyra më e mirë për të përdorur këtë lodër, vetëm se nuk kemi si të shkojmë edhe ne në hapësirë”, ka qenë një koment lidhur me rastin.

Më poshtë mund të shihni lëvizjen e fluturës, si dhe rrotullimet që i kanë bërë anëtarët e ekuipazhit gjatë kohës së lirë. /Telegrafi/