Prodhuesi britani Aston Martin dhe ai gjerman Mercedes, kanë treguar hiper-makinat e së ardhmes – Valkyrie dhe AMG Project One.

Deri më tani kemi mësuar se makinat që do të kushtojnë rreth dy milionë euro, mund të lëvizin me nga 400 kilometra në orë, transmeton Telegrafi.

Ato nuk i kemi parë në aksion apo se si duken në një krahasim të detajuar. Por, është mësuar se Valkyrie nuk do të ofrojë radion, si një element që gjendet në veturat shumë më të lira.

Arsyet për këtë ende nuk dihen. /Telegrafi/