Artan Murati nga Instituti Demokratik i Kosovës, është emëruar këshilltar i Kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani.

Reklama

Vetë Murati e ka bërë të ditur lajmin, duke theksuar se do të punoj me tërë kapacitetin e tij profesioanl e moral për t’i shërbyer vendit.

Ai shprehet se ka një përvojë shumë-vjeçare në Kuvend, ndërsa thotë se kjo përvojë që ka pasur me gjeneratën e politikanvë të rinj e të pakorruptuar e ka shtyrë që ta ndërmarr këtë hap, ndër më të rëndësishmin në karrierën e tij deri më tani.

“Ju njoftoj qe nga sot i jam bashkuar Kabinetit te Kryetares se Kuvendit te Kosoves, zonjes Vjosa Osmani, si Keshilltar. Pervoja shumevjecare ne Kuvend, bashke me gjeneraten e politikaneve te rinj e te pakorruptuar, me bene te ndermarr kete hap, nder me te rendesishmit deri me tani. Kuvendi i Kosoves duhet te jete funksional dhe efektiv. Do te punoj me tere kapacitetin profesional e moral per t’i sherbyer vendit, per aq sa di dhe kam mundësi”, shkruan Murati. /Telegrafi/

Reklama
Reklama