Sot është dita e 7-të, kaloi një javë pasi askush nuk e di se ku është Katica Janeva. Spasovski bëhet i paqartë se pse ai do të duhet ndjekë atë, ndërsa para syve po ndodh afera më e madhe kriminale-politike ku Katica Janeva është drejtpërdrejt e lidhur me të dyshuarin e parë dhe të dyshuarin e dytë, deklarojnë nga OBRM-PDUKM

“Ne kemi akuza të drejtpërdrejta publike nga prokurorja Vilma Ruskovska se Katica Janeva kontaktoi të dyshuarin e parë “Boki 13” për për rastin “Haraçi” dhe ende askush nuk e di se ku është Katica Janeva dhe nuk duhet të sillet para drejtësisë dhe të pyetet përsëri. Sipas deklaratave të prokurores Ruskovska, Katica Janeva duhej të merrej në pyetje dhe deri më tani me djalin e saj duheshe të ishte në paraburgim”, tha zëdhënësi i partisë Dimçe Arsovski.

Ai theksoi se në momentin që Katica Janeva fshihet së bashku me një nga telefonat e saj që askush nuk e di se ku është, mund të ndikojë në dëshmitarët, ajo mund të arratiset, mund të bëjë shantazh, të zhvat dhe gjithçka tjetër./Telegrafi/