Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për prodhim dhe vënie në qarkullim të artikujve të dëmshëm ushqimorë dhe konfiskon sasi të konsiderueshme të mishit në Pejë.

Siç njofton Policia, sot nga ora 09:43 në bazë të urdhëresës së gjykatës, është zhvilluar plani për kontrollimin e artikujve ushqimor (mishit) në rr “Papa Klimenti” në Pejë, në një mishtore.

Këtij lokacioni me kërkesë të Policisë i janë përgjigjur edhe inspektoret e AUV-së. Në këtë mishtore janë konfiskuar dhe asgjësuar mish i gjedhit i pavulosur (prejardhja e dyshuar), si dhe sasi të qofteve dhe qebapëve, derivat i mishit të lartcekur ne sasi prej 614.260 kg.

“I dyshuari A.Sh. (1965) është arrestuar dhe është sjellë në stacionin policor Pejë, i njëjti është intervistuar nga njësiti i hetimeve. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i shtetit i cili ka urdhëruar ndalimin e personit të dyshuar”, thuhet në njoftimin e Policisë.