Rezervuan një apartament me tre ujë në një hotel grek që ndodhet në Kos të Greqisë, po familjarët nga Cornwall i Anglisë, mbetën shumë të zhgënjyer me gjendjen se si ndodhej.

Ata shpenzuan shumë para, që të akomodohen në një tjetër, sepse qëndrimi në atë hapësirë më fëmijën e tyre të vogël dukej i pamundur, transmeton Telegrafi.

Lavamani që pikonte, krevati pa dyshek dhe kabllo të shpërndara nëpër dhomë, janë disa nga gjërat që iu ranë në sy më së pari.

Meqenëse nuk kishin rezervuar më herët, ata u detyruan të paguan afro 800 euro tjera, për qëndrim në një ambient tjetër.

Në mënyrë që të mos ndodhin përvoja të njëjta, kërkohet që të mos bëhen rezervime për pushime nga agjenci të pa sigurta. /Telegrafi/