Anëtarët e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot morën pjesë në një pjesë të mbledhjes së Komisionit për sëmundje infektive, ku prezantuan mendimet e tyre dhe shtruan pyetje shtesë në lidhje me protokollet zgjedhore.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe informoi sot se në ditët në vijim Komisioni do të përgjigjet në pyetjet e anëtarëve të Komisionit, dhe gjithashtu tha se ata, pra shteti, mund të përgjigjen për nevojën e materialeve mbrojtëse për zgjedhjet, duke pasur parasysh se ky është një numër i madh.

Për sa i përket materialeve mbrojtëse, po, në të vërtetë kemi një numër të madh që të mund të plotësojmë disa nga nevojat. Këtë mëngjes, anëtarët e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) ishin gjithashtu mysafirë në pjesë të mbledhjes së Komisionit për Sëmundje Infektive. Bazuar në protokollin e dhënë nga Komisioni, ata kishin pyetje shtesë, diçka që nuk u anashkalua dhe në ditët në vijim Komisioni do t’u përgjigjet atyre”, tha Filipçe, i cili sot së bashku me kryetarin e Shkupit, Petre Shilegov vizituan Spitalin Klinik “Nënë Tereza”./Telegrafi/