Të gjithë duan ushqim të shijshëm dhe të bollshëm, që nuk kushton shumë, andaj zgjedhin paketimet e mëdha me çmime të lira.

Por, shumë gabojnë në përzgjedhje, mashtrohen prej ambalazheve që i përdorin prodhuesit, ku duket sikur brenda ka më shumë ushqim, transmeton Telegrafi.

Në hapësirat e tejdukshme, vendosin pjesët më të mira të ushqimit, teksa pjesët e mbuluara i lënë të thata.

Më poshtë janë disa nga rastet më ekstreme që i kanë ndarë blerësit e pakënaqur, përfshirë edhe njërin që brenda pakos së madhe të çipsave, gjeti edhe dy tjera më të vogla. /Telegrafi/