Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në deklaratë për mediat tha se ndaj përfaqësuesve të popullit është ushtruar dhunë dhe brutalitet por nuk ka pasur terrorizëm.

“Dihet se në cilat janë aktet terroriste dhe çfarë kualifikimi është akti terrorist”, tha Ahmeti.

Ai bëri thirrje që organet e drejtësisë ta zbërthejnë situatën dhe se situata është e komplikuar.

Ndryshe, sot Mickoski pas takimit me Pendarovskin sërish kërkoi rigjykim të rastit për shkak se sipas tij, nuk ka pasur terrorizëm, ndërsa të dënuarit për terrorizëm duhet të përgjigjen për shkelje ligji por jo edhe për terrorizëm./Telegrafi/