Ministri për mjedis jetësor dhe planifikim hapësinor, Bashkim Ameti do ta vizitojë lokalitetin Kanjoni Matka, ku sot realizohet pastrimi dhe rregullimi i hapësirës përreth, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Aksioni për pastrim të hapësirës realizohet me iniciativë të ministrit Ameti dhe siç është paralajmëruar do të fillojë nga shtegu i  kajakëve në Matkë./Telegrafi/