Një aksident komunikacioi, ku janë përfshirë një kamion dhe një kombibus, ka ndodhur sot në rrugën Prishtinë-Pejë, në aksin rrugor mes Gllarevës dhe Klinës.

Lexues të Telegrafit kanë dërguar disa fotografi, ku shihen automjetet e aksidentuara dhe si pasojë e kësaj janë krijuar kolona të gjata automjetesh. Nuk dihet nëse në aksident ka viktima apo të lënduar, kurse policia ka dalë në vendin e ngjarjes për të hetuar shkaktarët e aksidentit.

Telegrafi ka kontaktuar me zëdhënësin e policisë në rajonin e Pejës, por ky i fundit kanë thënë që ende nuk kanë informata./Telegrafi/