Polici, me një veprim heroik, duke rrezikuar jetën e tij, me sa duket u shpëtoi jetën atyre që do të goditeshin nga një veturë që ishte duke vozitur në drejtim të kundërt.

Sipas informacionit të policisë dhe një raporti nga Baker City Herald, policia e Oregonit mori një seri raportesh të dëshmitarëve okularë se automjeti po lëvizte në drejtim të kundërt në autostradë.

Një limuzinë argjendi ishte duke vozitur në drejtim të kundërt në autostradë dhe disa minuta më vonë oficeri Andrew McClay po përgatitej për një manovër jashtëzakonisht të rrezikshme, transmeton Telegrafi.

Ai po voziste drejt një veture nga kahu i kundërt, një Toyota Camry i argjendtë dhe u përpoq të bllokonte kalimin e tij.

Duke rrezikuar një përplasje frontale, ai arriti ta godiste atë me një sipërfaqe më të vogël dhe të ndalonte veturën.

Shoferi i Toyota u arrestua menjëherë dhe u shtrua në spital, dhe një numër akuzash u ngritën kundër tij.

Oficeri u dërgua gjithashtu në spital dhe u la i lirë pas ekzaminimit me lëndime të lehta.

E gjithë ngjarja u filmua nga një aparat fotografik nga Tesla afër, dhe mund ta shihni më poshtë.