Agjensioni turistik Max Travel njihet për ofertat atraktive në vende të ndryshme të botës e veçanërisht për ofertat e pushimeve verore në Turqi.

Duke qenë se agjensioni është gjithmonë në kontakt me hotele të shumta për krijimin e marrëveshjeve të reja, këtë herë ka arritur të krijojë partneritetet me disa prej hoteleve tashmë shumë të njohura në Turqi.

Këtë javë Max Travel do të prezantojë dhe do të shpalosë detaje interesante tek të pranishmit lidhur me hotelet:

Bosphorus Sorgun
Eftalia Island
Orange County Belek

Prandaj nga data 10 deri më 12 maj 2019, Max Travel ju fton në Albi Mall ku përveç prezantimit të hoteleve nuk do të mungojnë as ofertat e shumta, zbritjet dhe befasi të tjera. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar