Zëvendëskryeministri i Maqedonisë për Çështje Evropiane, Arbër Ademi ka thënë se Raporti për Përparimin e Maqedonisë i hartuar nga Komisioni Evropian, ka qenë i pritur dhe se ky resor i ka pritur këto shkresa, përcjell Telegrafi Maqedoni.

”Atë që e pritëm, atë edhe e morëm. Qeveria e Maqedonisë do të bëjë të pamundshme që të përmbush kushtet e dhëna nga KE, duke filluar nga zbatimi i zgjedhjeve të 11 dhjetorit.” tha mes tjerash Ademi.

Ademi gjithashtu shënoi se në sektorin që ata drejtojnë janë duke i takuar institucionet që të punojnë për përmirësimin e këtyre kushteve./Telegrafi/

Ky është Raporti i KE-së për Maqedoninë Ky është Raporti i KE-së për Maqedoninë