Po thuajse jemi duke hyrë në sezonën e dimrit dhe garderoba jonë është e mbushur me rroba të trasha dhe me pallto nga më të ndryshmet.

Mundësia për të përdorur aksesorë të shumtë është më e vogël, prandaj edhe dhurata më e mirë që mundi t’i bëni vetes në këtë kohë është çanta.

Ҫantat janë aksesorët të cilët e kompletojnë dukjen tuaj dhe ju bëjnë të dukeni bukur e të sigurt.

Më poshtë keni disa modele të çantave të cilat mund t’i kombinoni me garderobën tuaj:

Ngjyra e zezë e çantës, padyshim e kombinueshme me çdo gjë.

Ҫanta ngjyrë kuqe, e cila ju bënë te dukeni elegante dhe shume shik.

Dhe ngjyra kafe padyshim e bukur dhe ju ofron nje kombinim shumë sezonale.

Zbuloni edhe shume modele tjera KETU.